Diensten

wat we doen

Compleet pakket

Onze klanten zijn particulieren, het MKB en ook de groot zakelijke klanten weten de weg naar ons kantoor en onze diensten al jaren te vinden. En iedereen wordt op een passende manier voorzien van de gewenste financiële diensten.

De dienstverlening van JOS BASTIAENS kan onderverdeeld worden in drie takken van ‘financiële sport’: hypotheken/financieringen, verzekeringen en pensioenen. Vaak vloeit de ene dienst over in de andere, of is hij er letterlijk aan verbonden. Zo hebben wij klanten die ‘alles’ bij ons onder hebben gebracht, maar is het ook mogelijk om slechts een enkele dienst van ons af te nemen

JOS BASTIAENS: VERANTWOORDELIJKE DIENSTVERLENING

Met al onze jaren ervaring weten wij als geen ander dat het in onze branche draait om vertrouwen. Vertrouwen in elkaar, maar ook het vertrouwen in onze manier van werken. Bij JOS BASTIAENS beseffen wij terdege dat die een bepaalde verantwoordelijkheid bij ons legt en die verantwoordelijkheid gaan wij uiteraard niet uit de weg. Daarom zorgen wij ervoor dat iedereen die bij ons (en dus voor u) werkt, altijd met maximale inspanningen aan de slag gaat om u tevreden te stellen. Niet alleen nu, maar ook over 10 of 20 jaar. Want bij JOS BASTIAENS gaan wij voor de lange termijn relatie. Met onze mensen, met onze diensten.