Hypotheken / financieringen

uw hypotheek / financiering goed verzorgd door
JOS BASTIAENS

Hypotheek


Financiering

Voor onze klanten

Wij gaan voor onze klant actief op zoek naar de beste oplossing, vooral omdat de afgelopen jaren de regelgeving alleen maar complexer is geworden en het daardoor nagenoeg niet meer zelf te doen en te begrijpen is. Dat geldt zeker voor zelfstandig ondernemers en doorstromers. Onze expertise is daarbij een onmisbaar hulpmiddel. Zo zijn wij officieel Erkend Hypothecair Planner. (Meer informatie hierover is te vinden op www.hypothecairplanner.nl)

Samen met u gaan we aan de slag met de informatie die we van u gekregen hebben na een uitgebreide inventarisatie. Daaruit volgt een passend advies: of het nu om uw eerste hypotheek gaat, de herziening van uw huidige hypotheek of een doorstroomhypotheek. JOS BASTIAENS is er voor alle hypotheken en financieringen!

De hypotheken vormen al meer dan 20 jaar het focusgebied van JOS BASTIAENS. Wij hebben in al die jaren uitstekende contacten opgebouwd met tientallen verschillende geldverstrekkers.

Hierdoor zijn we onafhankelijk, zodat we onze klanten een optimaal aanbod kunnen doen, volledig op maat gemaakt naar aanleiding van hun wensen en mogelijkheden.

Zo kijken we bijvoorbeeld niet alleen naar de rente, maar ook naar de meest passende voorwaarden.